Chemical Guys Clay Luber

Chemical Guys Clay Luber Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

Glidemiddel til claybar & clayblok
Øger smøreevnen og nedsætter friktion
Smører lakken og giver en glat overflade uden at klistre
Kan bruges med alle typer clay og claybar
Hjælper til at forlænge holdbarheden på din clay

Flere detaljer

Flere varianter

99,00 kr

Yderligere Information

Sådan virker Clay Luber

Luber Synthetic Lubricant & Detailer er en claylube, der er specielt fremstillet til at øge smørevnen og nedsætte friktion. Den smører lakken og giver en glat overflade, der ikke klistrer, og som vil være perfekt til brug med claybar og clayblok. Luber smører let overfladen, så enhver clay let kan glide over den og fjerne, vandpletter, tjære, insekter og anden kontaminering. Luber indeholder en formel der fungerer som et ekstra tyndt beskyttende lag, der gør at din clay vil fungere mere effektivt på overflader, der lige er blevet vokset eller forseglet. Luber er syntetisk, hvilket betyder at den fungerer ekstrem godt på enhver overflade, inklusiv glas.

Smøreevne

Clay lube er essentielt til brug og beskyttelse af din claybar eller clayblok. Det giver den nødvendige glatte overflade der skal til, så clayen kan glide let over den. Hvis man bruger clay smørelse af lav kvalitet, eller dårlige quick detailers, vil baren ikke holde så længe og føre til dårlige resultater. Man skal også passe på med at bruge sæbevand til sit ler, da det også vil få leret til at forfalde. Chemical Guys Luber er specifikt designet til at give en perfekt overflade, hvad enten det er i solen eller skyggen, og har samtidig en unik formel, der er skabt til at samarbejde med den kemiske sammensætning i leret. Claybarer har absolut brug for smørelse af den ene eller anden slags for at fungere korrekt. Uden smørelse kan clayen ikke bevæge sig frit på overfladen og virke som de skal. Uden rigtig smørelse kan claybaren muligvis ridse eller skade lakken. Smørelser hjælper din clay til at løfte partikler fra lakken, og gør at claybaren nemt kan komme rundt uden at skade overfladen. Luber er designet til at virke med clay og vil ikke påvirke deres renseevne. Shampooer og andre bilplejeprodukter kan muligvis skade din clay, hvilket vil begrænse dens renseevne og mindske holdbarheden. Special designede clay lubere har formeler, hvori der er puttet specielle kemikalier i, for at den let kan glide over hen over lakken.

Kontamineringer

Der er mange ting der kan kontaminere bilens overflade, inklusiv bremsestøv, trafikfilm samt generel forurening fra luft vind og vejr. Det kommer f.eks. fra industrien og fabrikker, såvel som fra dieselbiler og endda fra fly. Over 75% af nye biler bliver transporteret på godstoge, hvilket betyder at næsten alle nye biler bliver kontamineret så snart de forlader fabrikken. Luber Synthetic Lubricant & Detailer brugt sammen med en claybar vil fjerne disse kontamineringer fra bilens lak, og holde den ren og glat.

Hvornår skal man bruge clay på sin bil

Man kan bruge clay på sin bil så tit man ønsker, eller bare inden man vokser eller polerer. For at få en overflade så glat som glas, er det altid bedst at bruge ler inden man påfører voks, glaze, poleringsmidler eller lakforsegling. Mange folk har aldrig før hørt om claybarer, for i mange år var de kun tilgængelige for professionelle. At bruge clay er mildere end at polere eller overfladen. Clay trækker rent faktisk fremmede partikler og kontamineringer i overfladen ud. Poleringsmidler er mere beregnet til at skulle renovere lakken, for at få ridser og vaskemærker væk, samt at genskabe bilens glans.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys Clay Luber

Chemical Guys Clay Luber

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her