Auto Finesse - Ultra Glaze

Auto Finesse - Ultra Glaze Expand

Auto Finesse Auto Finesse

Ny

Show car finish

Ultra Glaze fra Auto Finesse er ideel til brug på lakken inden påføring af voks. Udover at hjælpe til med at skjule mikroridser giver den en fantastisk dybde i lakken ved efterfølgende brug af voks. Så du opnår den flotteste glans på din bil.

Flere detaljer

Flere varianter

115,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Ultra Glaze

Auto Finesse Ultra Glaze er et glansfremmende produkt uden slibemidler, der ved hjælp af acryl-polymerer beriget med glans fremmere, går helt i dybden på din lak.

Udover at give en superflot dyb glans til din lak, skjuler den mange af de små mikroskopiske ridser. Så skal du have dyb våd glans på din bil, så er det Ultra Glaze efterfulgt af en lækker voks der er sagen til din bil.

Sådan gør du

Start med at vaske bilen grundigt ned og få dybderenset lakken. Jo renere din lak er jo længere holder behandlingen og jo flottere bliver resultatet.


Fordel en lille smule produkt på en microfiberapplikator . Arbejd nu Ultra Glaze ind i lakken med et let tryk og i cirkulære bevægelser. Vi anbefaler du ikke arbejder på et større areal end 45x45cm.


Lad Ultra Glaze tørre op og polér efter med en god microfiberklud.

Når du har været hele bilen rundt, efterbehandles med et lag god voks, for at sikre holdbarheden og den lækreste finish.

Vigtig viden

Må ikke påføres i direkte sollys og på varm lak.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Auto Finesse - Ultra Glaze

Auto Finesse - Ultra Glaze

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her