Chemical Guys - Butter Wet Wax - Bilvoks

Chemical Guys Butter Wet Wax Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

Flydende carnauba bilvoks
100% carnaubabaseret voks
Ny formel til en endnu lettere påføring
Giver lakken et dybt, vådt udseende
Forbedret beskyttelsesevne
Naturlige renseevner fra carnaubapalmen
Mere UVA og UVB beskyttelse
Giver et ultra glat beskyttende lag

Flere detaljer

Flere varianter

229,00 kr

Yderligere Information

Om Butter Wet Wax

Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax er lavet på en helt ny, forbedret formel, der giver en super skinnende overflade og et dybt, vådt look, du ikke finder i lignende flydende bilvokse. Vintage Butter Wet Wax påføres lettere, skinner mere klart og holder længere end tidligere generationers flydende bilvoks. Den forbedrede blanding af naturlig carnaubavoks, polymerer og harpiks efterlader bilen smukt skinnende! Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax giver dig den samme dybe som glans, som ved brug af en klassisk hård voks, nem og hurtig påføring med lang holdbarhed. Dette produkt blev navngivet efter dets varemærke; det smelter simpelthen ned I enhver lak som smør. Professionelle og entusiaster over hele verden har valgt Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax på grund af den lette påføring, ekstreme holdbarhed, og den flotte glans der vil se fantastisk ud på de fleste inklusiv fælge, kromdele, glas og vinduer, samt udstødningsrør i rustfrit stål. Chemical Guys bruger en ny ultra videreudviklet carnaubaformel, hvilket skaber en voks der bruger carnaubapalmens naturlige renseevner, der blidt renser lakken, hvilket vil bringe bilens naturlige farve frem, mens den også giver et beskyttende lag, der holder elementernes barske effekter væk fra din bils lak. Det glatte, beskyttende lag er 100% naturligt og hjælper til at modstå kalk, fugleklatter og tjære. Den nye forbedrede formel i Vintage Butter Wet Wax er endnu bedre til at beskytte mod de skadefulde UVA og UVB-stråler. Bilen har behov for den bedste beskyttelse til at bekæmpe de skadefulde bivirkninger. Når bilen trænger til et dybt, vådt look med fantastisk beskyttelse, vil Vintage Butter Wet Wax hjælpe med at bringe bilens lak til live.

En signaturformel, 100% carnaubabaseret

Carnauba, også kaldet brasiliansk voks og palmevoks, er en voks der kommer fra Copernica Prunifera-palmens blade. Planten stammer fra og bliver høstet i Brasilien. Carnauba Cream bliver af mange betragtet som det bedste, og findes normalt som hårde, gulbrune flager. Chemical Guys raffinerer flagerne og blander dem med højkvalitets olier for at pleje og opretholde bilens skinnende lak. Den glatte, flydende formel synker dybt ned i lakken og giver det dybeste, vådeste look man kan forestille sig. Det naturligt beskyttende lag får regnen til at perle af lakken og beskytter mod skadefulde kalkpletter, der permanent kan skade bilens lak. Fugleklatter er lette at fjerne når først den naturlige carnaubavoks bliver påført bilen.

Easy On, Easy Off

Vintage Butter Wet Wax er den lettelse voks i verden at bruge, og nu er den endnu bedre, med en ny, forbedret formel. Vintage Butter Wet Wax kan påføres med hånd- eller maskinkraft og kan også påføres i direkte sollys. Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax kan bruges på stort set alle typer bil lak. Vintage Butter Wet Wax kan påføres mens lakken er våd, f.eks. direkte efter en vask.

Strålende dyb og våd lak

Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax smelter simpelthen ned I enhver lak, og giver en afsluttende finish der får din bils lak til at stråle. Blå lak fremstår dyb som havet. Rød fremstår glødende som ilden, og hvid skinner klart som frisk sne.

Den raffinerede carnauba

Chemical Guys’ nye og forbedrede carnauba-formel bruger avancerede raffinerings teknikker for at få voksens naturlige egenskaber frem. Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax indeholder ingen barske kemikalier eller opløsningsmidler. Den indeholder kun en 100% carnaubabaseret voks, der er sikker at bruge på enhver lak og andre udvendige overflader. Den naturligt beskyttelse i carnaubavoksen giver god beskyttelse mod UV-stråler. Den nye og forbedrede formel er endda endnu bedre til at bekæmpe solens skadefulde UVA og UVB stråler. Solen er en af bilens værste fjender, da den får lak til at falme og revne. Med Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax bliver bilen beskyttet på højeste plan, mens den ser strålende ud.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys - Butter Wet Wax - Bilvoks

Chemical Guys - Butter Wet Wax - Bilvoks

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her