Chemical Guys All Clean+

Chemical Guys All Clean+ Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

APC Universalrengøring
Citrus baseret universalrengøring
Virker på både indvendige og udvendige overflader
Eliminerer fedt og snavs ved kontakt
Godt skummende
Frisk citrusduft

Flere detaljer

Flere varianter

375,00 kr

Yderligere Information

Om produktet

All Clean+ er et citrusbaseret, 100% bionedbrydeligt rengøringsmiddel, der fjerner jord, snavs og pletter fra enhver overflade. All Clean+ er sikkert at bruge både ud- og indvendigt på bilen. All Clean+ er et rensemiddel, der kan rengøre enhver overflade. Den naturlige, citrusbaserede formel er designet til at fjerne fedt, snavs og pletter hurtigere end nogensinde før. Den unikke formel bruger naturlige citrusekstrakter til at rense alle tænkelige overflader på og i bilen. Det virker på alt lige fra tæppe, sæder og måtter til motorrum. All Clean+ er kraftigt skummende, og er stærkt nok til at løfte snavs direkte op fra måtterne, men blid nok til sikkert at kunne rense plastic og vinyl. All Clean+ virker fremragende på dæk, plastik, gummi, måtter, hjul, dørhåndtag, motordele og undervogne, hvor den fjerner fedt, skidt, jord og tjære ved hurtigt og effektivt. All Clean+ er perfekt til brug både indendørs og udendørs.

En naturlig formel

Den unikke All Clean+ formel burger naturens kræfter til let at fjerne snavs og skidt. Naturlige citrusekstrakter nedbryder kraftigt snavs og jord og giver overfladen sin oprindelige glans tilbage. All Clean+ er god mod snavs, dog blid mod følsomme overflader og har næsten uendelige brugsmuligheder. Den friske citrusduft gør det til en behagelig oplevelse at pleje bilen, mens den også fjerner ubehagelige lugte. Kaffe, vin og pletter fra kæledyr bliver let fjernet fra bilens indvendige dele. Selv plastikoverflader kan let blive bragt tilbage til deres tidligere pragt med den naturlige renseeffekt.

Kraftigt skummende

All Clean+ bruger avanceret skumteknologi for at rense dybere ned i enhver overflade. Skummet trænger dybt ned i måtter og trækker selv det mest stædige snavs ud. Skum virker godt til at trække ned i revner og smalle steder, hvor det fjerner skidt, støv og snavs uden problemer. Skumteknologien giver flere muligheder end ethvert andet rensemiddel. Vedligeholdelse handler altid om muligheder. Find ud af hvor ren bilen kan blive med dette rensemiddel.

Brugsanvisning

Det anbefales altid at skylle overfladen grundt med vand, hvis det er muligt, for at fjerne så meget skidt som muligt. Spray produktet på overfladen og lad virke. Ved meget beskidte områder kan der med fordel bruges børste eller lignende til at hjælpe med at løsne snavset.

All Clean+ er super koncentreret og kan fortyndes efter hvilken opgave den skal løse.

Indvendigt brug: 20 dele vand til 1 del All Clean+

Udvendigt brug: 10 dele vand til 1 del All Clean+

Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys All Clean+

Chemical Guys All Clean+

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her