Chemical Guys D-Con V4 Fælgrens & rustopløser

Chemical Guys D-Con V2 Fælgrens & rustopløser Expand

Effektiv rens af fælge
Fjerner nedbrydende partikler
God at bruge sammen med ler
PH-balanceret
Kan bruges på alle overflader
Fantastiske resultater

Flere detaljer

Flere varianter

129,00 kr

Yderligere Information

Hvad er nyt ved D – Con V3?

Den klare blå farve, som bliver lilla/mørkerød under brug. Forbedret duft (stadig ret kraftigt men meget mindre end i D - Con V2). Et stærkere koncentrat, man kan bruge mindre og stadig få samme gode resultater.

Om D-Con V2 Fælgrens

D - Con V3 er det ultimative fælg og lakrengøringsmiddel, der fjerner partikler som bremsestøv og flyverust, der har hobet sig op over tid. Partikler der indeholder jern, kan skade bilens lak og fælge, der gennem tiden kan forårsage skader, der ikke altid er til at få øje på. Især rust på fælgene fra bremserne er ofte svært at få af. D - Con V3 kan også bruge på lakken, inden man går i gang med claybaren, da fjerner en betydelig del af f.eks. flyverust, der ofte findes på overfladen på det stadie. Hvilket også hjælper til at reducere risikoen for at ridse bilens lak. D - Con V3 reagerer på jernpartikler og skifter farve, når det inden for få sekunder begynder at gå i forbindelse med partiklerne, hvilket også fremhæver kontamineringerne, mens den trænger igennem dem. Til sidst ender partiklerne som en lilla væske, der let kan skylles af med vand fra enten slange eller højtryksrenser.

Brugsvejledning

  1. Spray D-Con V3 på fælgen.
  2. Lad virke i 5-10 minutter, til farven er lilla.
  3. Ved meget beskidte fælge anbefaler vi at du bruger en god fælgbørste som feks. Wheel Woolies i kombinationen med Autofinesse Revolution Fælgsæbe for det bedste resultat.
  4. Skyl herefter D – Con V3 af fælgen.
  5. Tør hjulene af med et mikrofiber tørrehåndklæde.Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys D-Con V4 Fælgrens & rustopløser

Chemical Guys D-Con V4 Fælgrens & rustopløser

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her