Chemical Guys Signature Series Fælgrens

Chemical Guys Signature Series Fælgrens Expand

Skånsom fælgrens 
Perfekt til mere følsomme fælge
Fjerner skidt og snavs fra dæk
Citrusbaseret formel fjerner bremsestøv, oxidering, olie og snavs
Rengør fælge belagt med krom, lakerede, pulverlakerede, samt polerede af fælge.
Kan fortyndes efter behov 

Flere detaljer

Flere varianter

99,00 kr

Yderligere Information

Sådan virker Signature Series fælgrens

Chemical Guys Signature Series fælgrens fjerner hurtigt og let snavs og bremsestøv fra dine fælge og dæk. Den unikke citrusbaserede formel er perfekt til alle slags fælge. Den nye Signature Series fælgrens er designet med avancerede super rengøringsmidler, der eliminerer bremsestøv. Den nye formel er 35% stærkere og den fjerner nemt snavs og skidt så fra både dæk og fælge. Chemical Guys Signature Series fælgrensens avancerede formel med citrusekstrakter, fjerner let snavs og skidt fra overfladen og efterlader dækkene flotte og rene. Signature Series fælgrens er den perfekte måde at få dækkene til at se helt nye ud på!

Alsidighed

Chemical Guys Signature Series fælgrens er designet til at være verdens mest alsidige fælg-og dækrens. Den fjerner sikkert og let bremsestøv fra enhver overflade. Signature Series Wheel fælgrens er professionel og kan klare selv de sværeste jobs. Den unikke formel er designet til at være super koncentreret. Fortyndes 4:1 for at få en god allround renseevne ud af produktet.

Let at bruge

Spray Chemical Guys Signature Series fælgrens direkte på den beskidte fælg eller dæk. Lad virke et øjeblik og skrub med en kvalitetsbørste som Wheel Woolies sammen med Auto Finesse Revolution Dæk – og fælg shampoo, hvorefter det skylles af for at få en perfekt finish. Så let er det! Fælgrensen er også sikker at bruge på pulverlakerede, lakerede fælge op bremsekalibre. Den højteknologiske formel er hård mod bremsestøv, men alligevel blid mod dæk og fælge. Signature Series Wheel Cleaner synker let ned i revner, fordybninger og huller i dækkene, for at rengøre i dybden og genskabe glansen.


 

Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys Signature Series Fælgrens

Chemical Guys Signature Series Fælgrens

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her