Tilbud %

Auto Finesse Verso 1L - All Purpose Cleaner

Tilbud %
Auto Finesse Verso 1L - All Purpose Cleaner Expand

Allround rengøringsmiddel & affedter

Mange anvendelsesmuligheder

Opløser nemt fedt, skidt og snavs.

Brug den på, gummi, stof dæk, dørkanter og meget mere.

1L giver op til 10L brugsklar opblanding

Flere detaljer

-10%

71,10 kr

79,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Verso APC

Uanset om du er professionel eller entusiast, så er en god APC (All pupose cleaner) et must i bilplejetasken. Verso fra Auto Finesse er stærkt koncentreret og 1L kan give op til 10L brugsklar opblanding.

En APC kan bruges til mange forskellige opgaver og er helt klart uundværlig når du skal pleje bilen. Rengøring af tekstiler som f.eks. bundmåtter og sæder, rengøring af hjulbrønde, dørfalser, ja selv rengøring af motorrummet kan du benytte Verso til.

TIP: Hos Auto-ren har vi altid 1L stående, blandet op i 1:10, der er den mildeste opløsning til rengøring af feks. interiør.

Sådan bruger du Verso APC

Start med at vurdere opgaven, ved kraftigt tilsmudsede områder som f.eks. dørfalser og motorrum, kræves ofte en kraftigere opblanding end ved rengøring af bilens interiør.

Herefter blandes Verso op i en sprayflaske, Auto Finesse har lavet disse lækre og holdbare sprayflasker som vi klart kan anbefale (Køb her).

Ved nogle opgaver som f.eks. rengøring af motor og dørfalser, kan det være en fordel at spraye en god mængde Verso på det ønskede område og lade det sidde og arbejde. Det er især nødvendigt ved meget fedtede områder, hvorefter du blot arbejder det ind med en pensel og tørrer efter.


Opblandingsskema

Interiør 1:10
Kraftig tekstilrens 1:7
Hjulbrønde o.lign. 1:5
Kraftig affedtning 1:1

Vigtig viden

Det anbefales ikke at gennemvæde sarte stoffer. Skal sæder og lignende renses anbefales det at have en vådsuger til rådighed.

Ved motor rengøring er det vigtigt at huske sin sunde fornuft, det er ikke alle motordele der er lige glade for at blive våde.


Opbevares utilgængeligt for børn

Anmeldelser

Anmeld produkt

Auto Finesse Verso 1L - All Purpose Cleaner

Auto Finesse Verso 1L - All Purpose Cleaner

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her