Chemical Guys - Snow Foams

Chemical Guys Honeydew Snow Foam Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

Snow Foam Forvask
Avanceret skumteknologi
Perfekt til brug I skumlanse eller skumkanon
Ideel til vedligeholdelsesvask
Sikker at bruge på voks og forseglinger
Opløser og opbløder skidt og snavs

Flere detaljer

Flere varianter

109,00 kr

Yderligere Information

Sådan virker Honeydew Snow Foam

Vask bilen med denne fantastiske skum! Honeydew Snow Foam er den første bilshampoo der er specielt designet til at skabe store mængder vaskeskum i skumkanoner / skumlanser. Brug Honeydew Snow Foam som en hurtig ”grov vask” eller til bilen om vinteren, for at fjerne salt, mudder og skidt. Traditionelle vaskemetoder skubber snavset rundt på lakerede overflader, samt at de kan give ridser og det går ud over lakkens flotte glans.

Når man bruger Honeydew Snow Foam i en skumkanon under en bilvask, reducerer det drastisk risikoen for at ridse bilen under vasken, og gør det samtidig sjovt at vaske! Den nye Honeydew Snow Foam er tykkere, glattere og mere blid end nogensinde før. Den store mængde bobler i skummen opløser nænsomt og blidt, skidt og snavs fra bilens lak. For efterfølgende at glide af lakken når man skyller bilen.

Den PH-neutrale formel er blid mod voks og sikker at bruge i direkte sollys. Forvandl enhver søndag morgen til en skumfest med Chemical Guys Honeydew Snow Foam. Honeydew Snow Foam er blid, og sikker i brug på alle overflader, så den kan vaske enhver del af bilen, lige fra hjul og fælge til lak. PH-balancen i formlen gør endda at man kan vaske i direkte sollys. Honeydew Snow Foam bliver let vasket af, hver gang og efterlader en overflade der er så ren som muligt uden at røre ved lakken. Det høje skumniveau Honeydew Snow Foam giver, gør denne højteknologiske bilshampoo perfekt til skumkanoner og skumlanser.

Kemien bag Honeydew Snow Foam

Honeydew Snow Foams hemmelighed til den høje ydeevne ligger i kemien. Chemical Guys tror på, at når man benytter den mest avancerede teknologi giver man også professionelle og entusiaster den bedste oplevelse overhovedet muligt. Forkerte vaske- og tørreteknikker fører til ridser og kalkpletter, der får lakken til at falme. For at bringe Honeydew Snow Foam op på et nyt niveau, har Chemical Guys’ kemikerer skabt nye superpolymerer der får skidt, jord og støv til nemt at slippe og gør at det let kan vaskes af.

Honeydew Snow Foams unikke formel er udstyret med specielle ”vandopblødere” der reducerer klakpletter. Superpolymererne i Honeydew Snow Foam gør at man sikkert kan vaske enhver overflade og bevare glansen. Honeydew Snow Foam giver den ugentlige bilvask et helt nyt perfektionsniveau!

Ultimativ alsidighed

Chemical Guys tror på at alsidighed i deres produkter er en fordel og Honeydew Snow Foam Auto Wash er den perfekte autoshampoo til at håndtere enhver bilvask. PH-balancen i formlen er designet til at virke skånsomt men effektivt på enhver bils lak, udvendige dele og i skygge, samt direkte sollys. Den unikke formel efterlader enhver overflade fri for jord og vejsnavs.

Sikker mod voks og lakforsegler

Det er vigtigt at vedligeholde bilens beskyttende lag af voks eller lakforsegling; de beskytter bilen fra UV-stråler, forurening, kalkpletter og syreskader. Honeydew Snow Foam gør netop dette. Den unikke vaskeformel vasker jord, snavs og støv af, uden at skade det beskyttende lag. Honeydew Snow Foam vasker alle udvendige dele af bilen skånsomt men effektivt. De avancerede polymerer glider over den nuværende voks eller lakforsegling og sikrer, at bilen forbliver beskyttet mod elementerne.

Sådan du Honeydew Snow Foam i din skumlanse / skumkanon

1. Fyld skumflasken med varmt vand

2. Tilføj ca. 60ml Honeydew og ryst flasken for at blande det godt op.

(Mængden kan varierer alt efter vandet hårdhed i dit område)

3. Finjuster mængden til den passer til den ønskede mængde skum

4. For at få en tykkere skum skal der blot tilføjes mere Honeydew Snow Foam Autoshampoo

Vigtig viden:

Start altid med at vaske dæk og fælge først så undgår du skidt og fælgrens sætter sig på lakken bagefter.

Vask kun bilen når overfladen er kølig

Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys - Snow Foams

Chemical Guys - Snow Foams

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her