Chemical Guys Grime Reaper

Ny

Kraftig degreaser!
Fjerner hurtigt selv det værste skidt, fedt og snavs
Fremragende til industrielt udstyr og maskineri
Fjerner nemt ætsende bremsestøv
Opløser selv kraftigt fedt på få sekunder
Kan let skylles af
Super koncentreret formel

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

109 kr.

Yderligere information

Om produktet

Grime Reaper er Chemical Guys’ mest kraftige degreaser, der er designet til at løse selv de vanskeligste opgaver. Grime Reaper virker hurtigt for at fjerne det værste skidt, fedt, snavs, tjære og bremsestøv. Grime Reaper er en super koncentreret formel der nedbryder det værste fedt og snavs, hvorefter man simpelthen kan skylle det af. Selv fastbrændt fedt mv. opløses og skylles nemt af. Den kan bringe en gammel motor eller en beskidt undervogn fra ulækker til fantastisk på ganske få minutter. Grime Reaper nedbryder forbindelserne som fedt og snavs har på overfladen, hvilket gør at flere års skidt kan vaskes lettere og hurtigere væk.

Ekstrem rengøringsevne

Skidt og snavs virkelig slide på og nedbryde udstyr, som håndværkere regner med for at få udført deres job. Industrielt skidt, snavs og tjære kan forårsage en tidlig nedbrydning af udstyrets udvendige finish. Grime Reaper fjerner hurtigt og let industrielt snavs og efterladenskaber fra udstyr og maskiner, der holder arbejdsstedet rent og sikkert. Grime Reaper fjerner let de tykke lag af ophobet skidt og fedt der ses på lastbilers, kraners og andre tunge maskiners ydre. Grime Reaper holder det industrielle udstyr i god stand i mange år endnu.

Skylles let af

Grime Reaper klare mission er at fjerne selv det mest genstridige skidt, fedt og snavs, så intet er tilbage. Grime Reaper efterlader enhver beskidt overflade ren og bringer den tilbage til det originale udseende, uden at efterlade spor på overfladen. Grime Reaper skylles let af og tager snavset med sig. Man skal ikke længere bekymre sig om efterladenskaber når Grime Reaper er på sagen.

Fjerner ætsende bremsestøv

Bilens fælge kan let ødelægges af ætsende bremsestøv. Flere års fastbrændt bremsestøv fjernes nemt. Grime Reaper har styrken til at trænge ind I bremsestøvet og nærmest få det til at smelte væk. Grime Reaper virker ved at nedbryde det ætsende bremsestøv, hvorefter forbindelsens mellem fælgen og bremsestøvet nedbrydes og giver en perfekt ren overflade.

Super koncentreret formel

Hemmeligheden bag Grime Reapers ekstreme rengøringsevne er den super koncentrerede teknologi. Grime Reaper anvender den super koncentrerede teknologi til at levere flere kræfter til opgaven forude. 1 liter Grime Reaper giver op til 10 liter færdig blanding. Styrken kan justeres i styrke alt efter behov.

Avanceret rengøringsformel

Grime Reapers unikke formel bringer teknologien ind i heavy duty rengøring. Den højteknologiske formel opløser det kraftigste snavs og fedt med ekstrem effektivitet, og efterlader overfladen renere end nogensinde før. Grime Reaper er designet med den højeste kvalitet af overflademidler og vandbaserede opløsningsmidler, for at kunne bruges på stort set alle biler.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Chemical Guys Grime Reaper

Chemical Guys Grime Reaper

Kraftig degreaser!
Fjerner hurtigt selv det værste skidt, fedt og snavs
Fremragende til industrielt udstyr og maskineri
Fjerner nemt ætsende bremsestøv
Opløser selv kraftigt fedt på få sekunder
Kan let skylles af
Super koncentreret formel

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

26 anden vare i samme kategori: