Tilbud %

Auto Finesse - Dressle - Vinylpleje Spray

Tilbud %
Auto Finesse Dressle - Vinylpleje Spray Expand

Spraybar silkemat vinylpleje

Allround pleje til vinyl og plast, den nemme påføring gør den ideel til kølergrills af vinyl og plast.

Spray på og lad tørre, behøver ikke at blive tørret over.

Kan også påføres med microfiberklud.

Giver en flot silkemat overflade også inde i bilen.

Flere detaljer

-10%

98,10 kr

109,00 kr

Yderligere Information

Om Dressle Vinylpleje

Mange biler har flotte kølergrills lavet af vinyl med masser af flotte detaljer.

Ulempen er dog ofte at det kan være mere end almindeligt svært at påføre vinylpleje pænt og ensartet. Det samme gør sig gældende for motorrummet hvor det kan være stort set umuligt at komme ind i alle de små kroge. Dressle fra Auto Finesse løser nemt problemet, spray en fin tåge af Dressle på overfladen og lad tørre for en flot silkemat overflade.

Dressle kan også påføres med microfiberklud, applikatorsvamp eller lignende og er udviklet til at give et flot og langtidsholdbart resultat både uden på og inde i din bil. Dressle er vandbaseret og giver ingen fedtet overflade, samtidig med den beskytter og plejer dit vinyl og plast mod solens skadelige UV-stråler.

Kan med fordel også benyttes på kalecher af vinyl.

Sådan gør du

Dressle har mange forskellige brugsmuligheder, fælles for dem alle er at ønskes der en højre glans, påføres blot endnu et lag for at opnå en blankere overflade.

Motorrum

Start med at rengøre motorrummet grundigt, brug gerne en APC fortyndet til formålet som feks. Auto Finesse Verso og tør grundigt. Herefter er det blot at spraye med Dressle, metal dele mm. tager ikke skade af produktet og kan fint beskyttes med vinylplejen også. Lad tørre i ca. 4-6 timer og fjern evt. oversksydende produkt med en tør og ren microfiberklud.

Interiør, vinyl og gummi

Spray ca. 2-3 gange på en microfiberklud og tør let overfladen over. Ved mere besværlige områder som luftspjæld og samlinger, kan man spraye lidt produkt på en detailing pensel eller forsøge med et let spray fra flasken.

Udvendig

Igen sprays 2-3 gange på en microfiberklud eller applikator hvorefter det ønskede område tørres let over. Lad Dressle tørre og fjern evt. overskydende med en tør og ren microfiberklud. Skulle der opstå uens områder, tørres der blot over endnu engang med lidt produkt på kluden.


Vigtig viden

Bør ikke påføres i direkte sollys og aldrig på varme overflader.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Anmeldelser

28/07/2016

VILDT LÆKKERT!!

Jeg har længe savnet et godt produkt til at beskytte interiøret med efter jeg har renset det med AF Verso, og nu fandt jeg det! Dressle klistrer ikke i modsætning til så mange andre, men efterlader et lækkert mat finish. Kan helt klart anbefales!

Anmeld produkt

Anmeld produkt

Auto Finesse - Dressle - Vinylpleje Spray

Auto Finesse - Dressle - Vinylpleje Spray

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her