Auto Finesse Hide - Læder Conditioner

Ny

Plejende læderbalsam
Kan bruges på stort set alle typer læder
Genskab dit læders originale finish
Beskyt bilens sæder mod udtørring og revner
Få duften af nye lædersæder tilbage

Flere detaljer

75 kr.

Yderligere information

Om Auto Finesse Hide Læder Conditioner

Auto Finesse Hide Conditioner afslutter den sensuelle finish på bilens lædersæder. Anden halvdel i læderplejeduoen blev skabt med morderne læders behov i tankerne. Målet var at skabe en god læderbalsam der var let at bruge og med professionel styrke. Hide Læder Conditioner er i stand til at give gammelt, misvedligeholdt læder nyt liv og lever fuldt op til dettemål.

Auto Finesse Hide Læder Conditioner er baseret på en formel med lanolin og speciel voks, og har to vigtige funktioner. Hide Læder Conditioners første funktion er at blødgøre læderet ved at genintroducere næring til læderet og genskabe den originale finish. Dens anden funktion er at fungere som en beskyttende creme. Dette opnås ved at ligge et åndende lag der forhindrer læderet fra at tørre ud og at farver smitter af på lyst læder. Hide Læder Conditioner er lavet specielt til brug på stort set alle typer læder, f.eks. Anillin læder, Nappalæder, coatet læder og naturligt læder.

Som alle andre Auto Finesse bilplejeprodukter er Hide Læder Conditioner lavet til professionelle detailere, men kan også med stor succes bruges af entusiaster og alle der ønsker at pleje deres bil. Hide Læder Conditioner er blevet specielt udviklet til at kunne bruges på alle typer af moderne læder, hvor den vil efterlade en frisk satinmat finish for at bevare læderets skønhed. Den genskaber endda duften af nye lædersæder. Uanset om man er entusiast eller arbejder med professionel bilpleje, så vil Hide hurtigt blive en favorit.

Læderbehandling og farveteknikker har ændret sig drastisk over de seneste årtier, så man har brug for nye produkter til at følge med de seneste krav til dette luksuriøse materiale. Man behøver ikke længere kæmpe med forældede læderplejeprodukter. Auto Finesse Hide-serien af læderprodukter er designet til at pleje moderne læder i enhver bil.

Sådan bruger du Hide Læder Conditioner

  1. Begynd med at rense læderet med Auto Finesse Hide Læder Cleanser for at fjerne snavs og skidt og forberede overfladen til at få balsam.
  2. Inden man påfører Hide Læder Conditioner rystes flasken godt for at blande ingredienserne.
  3. Påfør sparsomt med en microfiberklud eller applikatorsvamp.
  4. Arbejd blidt balsammen ind i læderets overflade indtil det er fuldt dækket.
  5. Vent et par minutter til produktet har fået lov til at virke og gnid ind med en microfiberklud, så man får sin satinmatte finish.

Vigtig viden

Auto Finesse Hide Læder Cleanser and Læder Conditioner kan også bruges til at pleje lædersko og handsker, samt mange andre moderne læderprodukter.Anmeldelser

Bedømmelse 
Claus 2018-08-31

Dufter af ny læder...

Dejlig nemt at arbejde med.
Efter kabinen i en ren mat overflade, der næsten dufter som ny bil.
Hustruen bruger den også til alle hendes tasker.

Bedømmelse 
Christian Sørensen 2017-04-29

Lækkert produkt

Helt sikkert et utroligt lækkert resultat denne balsam efterlader, en kabine der fremstår som nyt "mat" lækkert læder igen. :)

Skriv din anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

Auto Finesse Hide - Læder Conditioner

Auto Finesse Hide - Læder Conditioner

Plejende læderbalsam
Kan bruges på stort set alle typer læder
Genskab dit læders originale finish
Beskyt bilens sæder mod udtørring og revner
Få duften af nye lædersæder tilbage

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

30 anden vare i samme kategori: