Auto Finesse Hide - Læder rens Forstør

Auto Finesse Hide - Læderrens

Ny

Effektiv og blid rens af læder
Renser i dybden
Kan bruges på mange forskellige slags læder
Blid men effektiv
Gør din læderkabine flot igen

Flere detaljer

79 kr.

Yderligere information

Om Auto Finesse Hide Læderrens

At genskabe den lækre finish på læderet i bilen, begynder med en effektiv læderrens. Auto Finesse Hide Cleanser læderrens er den første del af læderpleje duoen fra Auto Finesse, der er specielt udviklet til moderne læderkabiner. Målet var at skabe en decideret læderrens, der både var let at bruge og med en professionel styrke. Hide Cleanser, i stand til blidt at rengøre og fjerne snavs fra læderoverflader.

Auto Finesse Hide Cleanser er et mildt, glycerinbaseret rengøringsmiddel, specielt designet til sikkert at fjerne snavs fra moderne lædermaterialer. Hide læderrens kan bruges på næsten alle typer læder, f.eks. Anilin læder, nappa, coatet og ubehandlet læder. Hide læderrens trænger hurtigt ned i læderets porer, så snavset, olierne og pletterne dybt i læderet bliver trukket op. Hide Cleanser kan endda fjerne overskydende farve fra blå jeans, mærker fra sko og andre stædige mærker på læderet. Dette gør Hide Leather Cleanser blandt de bedste læderrensere på markedet.

Som alle andre Auto Finesse produkter er Hide læderrens designet til at passe ind i enhver professionel detailers behov, men kan også mede stor succes bruges af entusiaster. Hide er både blid nok til at bruge på delikate lædertyper, men også stærk nok til at genskabe misvedligeholdte lædersæder. Denne alsidighed gør at man har brug for færre produkter, og at man altid har det rette rengøringsmiddel på sig. Uanset om man er entusiast, eller arbejder professionelt med bilpleje så vil Auto Finesse Hide læderrens hurtigt blive en favorit.

Læderbehandling og farveteknikker har ændret sig meget over de seneste årtier, så hvad der er brug for nu er læderprodukter, der kan klare de seneste krav til dette luksuriøse materiale. Man behøver ikke længere kæmpe med antikke læderrengøringsmidler og saddelsæber, samt forkerte vinylprodukter. Hide læderpleje serien fra Auto Finesse er en serie af bilplejeprodukter der er designet til at rense og beskytte moderne læder. Den er prøvet og testet i Auto Finesses detailingstudie, og Auto Finesse Hide Leather Cleanser har vist sig at være begyndelsen på en smuk læderfinish.

Sådan bruger du Hide læderrens

Lettere snavset læder

  1. Spray lidt læderrens på en microfiberklud og arbejder blidt ind i læderet.
  2. Vend microfiberkluden og brug den tørre side til at tørre efter med.
  3. Lad tørre.
  4. Beskyt og plej læderet med Auto Finesse Hide – Læder Conditioner.

Meget snavset læder

  1. Spray lidt læderrens på læderet og lad virke et par minutter.
  2. Bearbejd læderrensen ind i læderet med en blød børste for at løsne skidt og snavs.
  3. Tør efter med en ren og tør microfiberklud.
  4. Lad tørre.
  5. Beskyt og plej læderet med Auto Finesse Hide – Læder Conditioner.

Vigtig viden

Auto Finesse Hide læderrens kan også bruges til lædersko, handsker, møbler, tasker samt til mange andre moderne læderprodukter.


Anmeldelser

Bedømmelse 
Chistian Sørensen 2017-04-29

effektivt

En rens der er et MUST inden læder balsamen gnides ind i sæderne.

Skriv din anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

Auto Finesse Hide - Læderrens

Auto Finesse Hide - Læderrens

Effektiv og blid rens af læder
Renser i dybden
Kan bruges på mange forskellige slags læder
Blid men effektiv
Gør din læderkabine flot igen

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

30 anden vare i samme kategori: