Tilbud %

Auto Finesse Total - Interiør Rens

Tilbud %
Auto Finesse Total - Interiør Rens Expand

Effektiv og skånsom rens af bilens interiør.

Fjerner nænsomt selv kraftigt snavs, som olie og fedt, fra stof, vinyl og meget mere.

Flere detaljer

-10%

71,10 kr

79,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Total - Interiør Rens

Total er en klar-til-brug interiør rens, der med sin lavt skummende men effktive formel opløser selv genstridige pletter, smuds, fedt, snavs og skidt fra bilens interiør. Udviklet til at være skånsom men uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Sådan gør du

Total Interiør rens fra Auto Finesse kan bruges til rengøring af stortset alle invendige dele af bilen. Plastic, vinyl, gummi og diverse tekstiler renser den effektivt og skånsomt.

Før brug

Før du går i gang rystes flasken grundigt. Herefter er det en god ide at teste produktet på et ikke synligt sted før man går i gang med større flader. Vær især påpasselig med uld og andre natur-og-følsomme tekstiler.

Rengøring af plastiv, vinyl og gummi.


Let snavset interiør rengøres ved blot at spraye en smule total direkte på en microfiberklud, hvorefter overfladen tørres over med en tør microfiberklud.

Ved meget snavset overfladesprayes Total på en god microfiberklud og overfladen fugtes med interiørrensen. Lad nu Total virke et kort øjeblik og tør efter med en tør microfiberklud.

Pletfjerning på tekstiler.

Spray en lille smule Total direkte på pletten til den er gennemvædet og lad det virke i 1-2 minutter. Ved vanskelige pletter bearbejdes pletten med en blød børste. Herefter "suges" pletten op med en tør microfiberklud. Spray en lille smule rent vand på pletten og sug op med microfiberkluden indtil letten er væk. Om nødvendigt gentages efter behov til det ønskede resultat opnås.


Vigtig viden

Bruges med forsigtighed på sarte overflader.

Test altid et ikke synligt sted før brug.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Auto Finesse Total - Interiør Rens

Auto Finesse Total - Interiør Rens

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her