Chemical Guys InnerClean

Chemical Guys Innerclean Expand

Interiør rens & beskyttelse
Renser og beskytter bilens interiør
Virker på plastik, gummi, vinyl, læder, mm.
Perfekt til LCD-navigationsskærme, rat og sæder
Avanceret UV-beskyttelse hjælper med at beskytte mod revner og falmende farver
Unik støvafvisende teknologi
Frisk ananasduft

Flere detaljer

Flere varianter

125,00 kr

Yderligere Information

Sådan virker InnerClean

Chemical Guys InnerClean er det ultimative rensemiddel til bilens interiør. InnerCleans unikke formel renser og beskytter let og hurtigt interiøret. InnerClean fjerner jord, støv og fedt fra interiøroverflader, bevarer den originale OEM-glans, og beskytter mod skadelige UV-stråler. InnerCleans unikke formel giver liv til tørre og misvedligeholdte kabiner, og genopbygger udseendet, som var det kommet lige fra fabrikken. Rens instrumentbrættet, dørpaneler, rat, gearstange, vinyl, lædersæder, LCD-navigationsskærme, måleinstrumenter, mm. med InnerClean. Nye antistatiske ingredienser og en formel der er støvafvisende hjælper med at bevare et rent, smukt interiør. Brug InnerClean til at blokere for skadelige UV-stråler og beskytte instrumentbræt, dørpaneler, samt andre plastik- og vinyldele fra at krakelere og falme. Ananasduften i InnerClean frisker duften i kabinen, mens den fjerner eventuelle ubehagelige lugte.

Perfekt til hurtig detailing

InnerCleans unikke formel fjerner let støv, jord og fedt fra enhver interiøroverflade, mens den genskaber det originale OEM-udseende. Støv og snavs kan få bilens interiør til at se gammelt og misvedligeholdt ud. InnerClean genskaber glansen fra da bilen var helt ny. Sammen med en støvafvisende formel, afviser InnerClean jord og støv, der samtidig vil holde bilens interiør renere i længere tid. InnerClean sprøjtes blot på en mikrofiberklud, hvorefter jord, støv, fingeraftryk og kropsolier kan tørres af på bare få øjeblikke. De blide smøremidler der er blandet i InnerClean plejer plastik og vinyl, og giver dem deres OEM-udseende tilbage. InnerClean gør rengøring af bilens interiør hurtigt, let og effektivt.

”Original Factory Appearance”

InnerClean er designet til at efterlade bilens interiør med et rent OEM-udseende. Lavkvalitets interiørrens tilføjer en fedtet glans, der tiltrækker støv og skidt, reflekterer sollys ind i førerens øjne og misfarver panelerne. InnerClean renser interiøroverfladerne, den efterlader en mat OEM-glans, og beskytter mod skadelige UV-stråler. Brug InnerClean for at få et flot look på instrumentbræt, dørpaneler, rat, gearstange, navigationsskærme, læder- og vinylsæder, armlæn, træ, dørhåndtag, kopholdere og meget mere.

Avanceret beskyttelse mod UV-stråler

Uden ordentlig beskyttelse mod skarpe UV-stråler kan plastik- og vinyldele krakelere og falme. Når man renser og behandler dem med InnerClean, vil de blive givet sol- og UV-blokeringsmidler, der beskytter dem fra at blive ødelagt af solens lys. Tør interiøroverflader over med InnerClean efter enhver bilvask for at få et friskt look, og beskyttelse mod UV-stråler.

Alsidig formel

Bilens interiør er et af de sværeste steder at rengøre, på grund af den store variation i materialer og tekstiler. Fra læder, plastik, vinyl, stof, krom, måtter, metal, overtræk, gummi og meget mere, dækker interiører over flere forskellige materialer end nogen anden del på bilen. InnerClean er det første produkt skabt til at virke på dem alle. Sprøjt blot InnerClean på en mikrofiberklud, hvorefter støv og snavs tørres af instrumentbræt, dørpaneler, armlæn, rat, navigationsskærme, kopholdere, sæder, måleinstrumenter mm.

Antistatisk teknologi

InnerClean er opblandet med en antistatisk formel, der afviser støv og skidt fra behandlede overflader. InnerClean renser overfladeforureninger, hvorefter den afviser støv og skidt, der simpelthen bare vil glide af overfladen. Overflader behandlet med InnerClean forbliver rene i længere tid og er lettere at tørre af. Kør rundt med kalechen nede uden at være bekymret for hvad der ender i bilen.Anmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys InnerClean

Chemical Guys InnerClean

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her