Perfection Vaskehandske

PFM006

Ny

Super blød microfiber handske 
Ultrabløde microfibre 
420gsm 
Vasker bilen skånsomt 
One size fits all 

Flere detaljer

149 kr.

Yderligere information

Det siger producenten

Vaske handske af super blød og fin microfiber. Perfekt til brug ved vask af bil og lak. De lange fibre på handsken holder utrolige mængder vand og sæbe. De lange fine fibre maksimerer handskens evne til, at absorbere skidt og snavs skånsomt fra lakkens overflade. Vaskehandsken tåler vask i maskine og har en holdbarhed på over 500 vaske ved 40 grader.

Vores oplevelse med vaskehandsken

Denne vaske handske er blandt de bedste, som vi har testet. Handsken udmærker sig ved, at være ualmindeligt blød, for både bil og bruger.

Handsken er udstyret med en bred ribbekant til håndledet og en strop inde i handsken til, at holde i.

Det første man lægger mærke til, er de rød-hvide farver, som er en sjældent set kombination. Farvekombinationen i sig selv, vil med garanti afskrække nogle købere. I første omgang også undertegnede selv. Når handsken først er taget i brug, vil man straks opdage, hvorfor denne farvekombination er genial!

De rød-hvide farver lader nemlig alt skidt og snavs skille sig visuelt ud! Dette betyder, at man hele tiden med et hurtigt blik kan konstatere, hvorvidt handsken skal skylles en ekstra gang eller om den er helt ren. Dette er ideelt for alle bilpleje entusiaster, som vil minimere risikoen for ridser.

Anmeldelser

Bedømmelse 
Daniel 2016-05-07

Blandt de absolut bedste på markedet!

Glider super skånsomt over bilens lak, glas og lygter mm. med minimal risiko for ridser. Holder store mængder vand og sammen med en god autoshampoo, får du følelsen af at den er umulig at lave ridser med. Dens fleksibilitet gør at den nemt kommer ind i alle kroge, ved ekstra genstridige "pletter" kan du let gnubbe med én finger i handsken på dit fokusområde. Ved første indtryk kan handsken føles en anelse for stor til hånden, men den indbyggede strop, gør at den er rigtig nem at anvende. Bestemt anbefalelsesværdig!

Bedømmelse 
Peter 2016-01-27

Lækker

Super god handske, passer rigtigt godt på hånden og kan holde på masser af sæbevand. Suger masser af skidt til sig. Helt klart en anbefaling værdig!

  • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Skriv din anmeldelse !

Skriv en anmeldelse

Perfection Vaskehandske

Perfection Vaskehandske

Super blød microfiber handske 
Ultrabløde microfibre 
420gsm 
Vasker bilen skånsomt 
One size fits all 

Skriv en anmeldelse

10 anden vare i samme kategori: