Tilbud %

Rupes Bigfoot LHR 15 Mark III -Dual Action Poleringsmaskine

Tilbud %
Rupes LHR 15 Mark II -Dual Action Poleringsmaskine Expand

Prof poleringsmaskine med 125mm bagplade.

Mark II(2) ny og forbedret udgave, med kraftigere motor og forbedre ergonomi.

Perfekt til både nybegynderen samt den professionelle der ønsker en kvalitetsmaskine til polering af bil, båd, motorcykel og meget mere.

Bemærk pads, polermidler mm. købes særskilt.

Tilbehør mm. findes ved at klikke her!

Flere detaljer

-300,00 kr

3.395,00 kr

3.695,00 kr

Yderligere Information

Om Rupes LHR 15 MK III Polermaskinen

LHR 15 MarkIII er bygget til at klare enhver poleringsopgave. Det ergonomiske design sikrer præcise bevægelser og komfort. Maskinen når let ind på kurvede overflader og områder der ikke er lette at nå. Den forbedrede motor, giver en op til 30% mere effektiv polering, så du hurtigere opnår et flot resultalt.

Forbedret ergonomi

Den bløde overflade gør maskinen behagelig og sikker at holde ved. Det praktiske greb, den stille maskine, de minimale vibrationer; det er bare nogle af de egenskaber der gør BigFoot polermaskiner til de mest eftertragtede på markedet.

Forbedret balance

Den perfekte balance i maskinen gør poleringen behagelig og vibrationsfri. Dette fører mest kraft ned på overfladen, hvor man kan trænge ned i små områder og giver et topresultat. Det betyder man kan arbejde i længere tid med større komfort. Balancen i maskinen gør at man får mere føling med overfladen man polerer.

Design

Kælen for detaljerne er mere end bare et flot design.
Hver detalje, såsom gummiet på maskinen gør, at den kan sættes stabilt selv når den ikke bruges, og er resultatet af en uvikling specielt målrettet maksimal komfort.

On-Off Lås

On-off knappen der sidder på venstre side af grebet gør, at operatøren kan bevæge hænderne frit for at bruge forskellige positioner under poleringen, mens man ikke ved et uheld kommer til at trykke på knappen. Takket være denne funktion skåner du også dine hænder for at skulle holde “knappen” inde mens du polerer.

Elektronisk hastighedsstyring

Hastighedskontrolleren på håndtaget gør, at man kan vælge en hastighed der passer præcist til opgaven, og nemt kan skiftes under brug, så man ikke er nødt til at afbryde. Polerpuden roterer med den valgte hastighe og holder hastigheden, selv under tryk, fra 2500 til 5300 RPM, og giver den præcise kraft til den valgte opgave.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Rupes Bigfoot LHR 15 Mark III -Dual Action Poleringsmaskine

Rupes Bigfoot LHR 15 Mark III -Dual Action Poleringsmaskine

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her