Chemical Guys Pete´s 53 Black Pearl Bilvoks

WAC_400

Ny

Lækker carnaubavoks
53% hvid brasiliansk carnaubavoks
Let at påføre og fjerne igen
Ideel til mørk / perlemor og metallakker
Med et unikt blandingsforhold af olier og flydende krystalpolymerer

Flere detaljer

349 kr.

Yderligere information

Om Pete's '53 bilvoks

Pete’s ’53 Black Pearl Carnauba Paste Wax er den perfekte mulighed for at give lakken en vinderglans. Pete’s ’53 er for entusiasten der kræver en bilvoks, der er håndlavet med de fineste, naturligste materialer. Pete’s ’53 er sammensat af de fineste råvarer, blandt andet mandel, kokosnød, banan og propolisolie sammen med 53% hvid brasiliansk carnaubavoks. Den naturlige voks skaber en varm glans, der virkelig vil få lakken til at skille sig ud. Pete’s ’53 giver en strålende glans til enhver lakfarve. Den unikke blanding af olier og flydende krystalpolymerer er specifikt designet til at fremhæve mørke og metalliske lakfarver samt perlemorslakeringer.

Beskyttelse mod UV, kalkpletter og kontaminering

Den unikke blanding af den naturlige carnauba skaber et vandafvisende lag, der beskytter bilen mod kalkpletter, trafikfilm, syreskader og andre kontamineringer, der kan ødelægge lakken. Pete’s ’53 giver din en flot glans der er virkelig imponerende. I over 100 år har bilentusiaster elsket den varme, dybe, naturlige glans som carnaubavoksen giver lakken.

Unik blanding

Chemical Guys bruger traditionelle blandingsteknikker til deres bilvoks, som er videregivet gennem generationer. Den unikke formel er designet til at være let at påføre og fjerne igen, uden lange tørretider. Chemical Guys’ produkter er designet til at give de bedste resultater med den nemmeste påføring. Man skal simpelthen bare påføre et tyndt lag af Pete’s ’53 til bilens lak, hvorefter det let fjernes med en mikrofiberklud. Når den overskydende voks er fjernet kan man nyde den høje glans og beskyttelse, som kun den naturlige brasilianske carnauba kan give.

Det at beskytte lakken er en kritisk faktor i at vedligeholde bile, så lakken altid ser så flot ud som mulig. Kalkpletter, kontaminering og trafikfilm kan misfarve lakken og få den til at se misvedligeholdt ud. Pete’s ’53 naturlige carnaubavoks skaber et skjold der beskytter lakken, mens den bevarer glansen. Det høje indhold af den brasilianske carnaubavoks reflekterer UV-stråler, så lakken bliver beskyttet mod at falme og blive misfarvet. Pete’s ’53 giver bilpleje entusiaster den perfekte kombination af holdbarhed og glans, der får bilen til at skille sig ud fra mængden.

Perfekte til mørke eller metalliske lakker

Pete’s ’53 er det perfekte valg til biler med en mørk eller metallisk lak. Den unikke tidsløse formel får metallakken til at skinne i solen og lakkens flakes til at ”poppe” frem. Formlen, der fremhæver lakken, kommer ved at bruge et hemmeligt blandingsforhold der er blevet videreført gennem generationer. Det tophemmelige blandingsforhold giver Pete’s ’53 en glans der kun er tilgængelig ved Chemical Guys. Et lag af den brasilianske bilvoks vil gøre øjnene afhængige af den våde glans, der er kommet via årtier af innovation. Få glansen der gør alle afhængige, med Pete’s 53 Black Pearl Signature Paste Wax.Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Chemical Guys Pete´s 53 Black Pearl  Bilvoks

Chemical Guys Pete´s 53 Black Pearl Bilvoks

Lækker carnaubavoks
53% hvid brasiliansk carnaubavoks
Let at påføre og fjerne igen
Ideel til mørk / perlemor og metallakker
Med et unikt blandingsforhold af olier og flydende krystalpolymerer

Skriv en anmeldelse

29 anden vare i samme kategori: