Marolex - Industry 1500 - Tryksprøjte

Marolex Industry 1500 EPDM - Tryksprøjte Expand

Marolex Marolex

Ny

Tryksprøjte med udskiftelige dyser i industri kvalitet.

Specielt udviklet til brug med stærkere kemikalier, både syrlige og basiske. Kan med fordel også benyttes til diverse rengøringsmidler som f.eks. insektfjerner og APC.

Størrelse: 1,5 liter

Flere detaljer

Flere varianter

228,00 kr

Yderligere Information

Om Marolex Industri Ergo 1500 Tryksprøjte

Ergo Industri er en tryksprøjte der oser af kvalitet. Med den avancerede 3D Flex opsuger slange, der gør at du kun vende flasken i en hvilken som helst vinkel uanset mængden af indhold i flasken, så suger den stadigvæk. Dette skyldes det smarte system hvor opsugeren er monteret på en meget fleksibel slange, som nærmest ligger løst inde tryksprøjten, den følger simpelthen væsken rundt, om det er op eller ned, til højre eller venstre.

Tryksprøjten er lavet i et flot og ergonomisk design, der gør den behagelig at arbejde med og materialerne er nøje udvalgt for at give den bedst mulige holdbarhed.


Marolex Industry 1500 er udviklet i 2 versioner, med VITON eller EPDM pakninger, alt efter hvilken type kemikalier du ønsker at bruge i tryksprøjten og derved kan du erhverve dig en tryksprayer der kan holde til alle de aggressive kemikalier der bruges i rengørings- og bilplejebranchen.

Der kan tilkøbes forlænger-lanse og andre dyser til den, herudover er tryksprøjten udstyret med deciliter-angivelse på siden, for nem og sikker dosering.

Det store reservedelsprogram samt alle de ekstra dyser og lanser der fåes til dem er fantastisk.

Så selv en gele-lignende konsistens er ingen problem at få ud i fint støvmønster. Til svært fremkommelige områder, som skærmkasser, motorrum, hjulophæng og andet, findes der en vinklet dyse og en forlænger-lanse. På trykhåndtaget findes et lukket rum, til opbevaring af de forskellige dyser.

Kapacitet - 1.5 liter
Tryk(max) - 4 Bar med sikkerhedsventil

Hvilken pakning bør du vælge


Industri Ergo trylsårøjten fåes i flere størrelser, funktioner og udførelser.

De bestilles med pakninger, alt efter hvilke væsker de skal indeholde, uanset i hvilken ende af Ph-skalaen vi befinder os i.

VITON Pakninger er den mest gængse og benyttes som standard til de fleste opgaver og vil oftest være den pakning du bør vælge.


Er du i tvivl om hvilken type pakning du skal vælge står vi klar til at rådgive dig.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Marolex - Industry 1500 - Tryksprøjte

Marolex - Industry 1500 - Tryksprøjte

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her