Producenter

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bilvask

Her finder alt hvad du har brug for til vask af bilen, autoshampoo med og uden voks, forvask shampoo og meget andet.

Bilvask  20 varer.

Underkategorier

 • Fælge & Hjul

  Vil dine fælge ikke blive rene, uanset hvor meget du vasker? Virker din fælgrens ikke effektivt nok? Så prøv vores professionelle fælgrense, dedikerede fælgshampoo og fælgbørster. Vi har flere forskellige typer fælgrens, med og uden syre, med og uden farveindikator og farveskift. Fælles for dem alle er at de alle som en er effektive fælgrense som nok skal give det ønskede resultat. 

 • Forvask

  Forvask er en vigtigt del af bilvasken, her får du fjernet alt det løstsiddende skidt fra lakken og blødgør insekter og andet skidt så det er nemt at fjerne ved bilvasken.

 • Snowfoam

  En god snowfoam er et must, for at opnå den mest skånsomme bilvask. Skummen opbløder snavset og så det nemt kan spules af med vand, inden bilen vasken i hånden. Det giver en mere skånsom vask, da der så er mindre snavs tilbage på lakken, der kan ridse under vasken.

 • Vask

  Her finder du de bedste produkter til vask af bilen, shampoo og tilbehør er nøje udvalgt for at give din bil den bedste mulige vask.

 • Autoshampoo

  Når bilen skal vaskes er det vigtigt med en god autoshampoo, som ikke kun vasker rent men også gør det mest skånsomt. Skal du vaske bilen uden at ridste og samtidig ikke fjerne voks og lakforsegler fra bilen, kræver det en kvalitets autoshampoo som nænsomt "løfter" skidt og snavns fri fra lakken. Bruger man en billig shampoo af dårlig kvalitet, risikerer man at lakbeskyttelse som voks og lakforsegler fjernes. Derudover vil en billig autoshampoo heller ikke "løfte" snavset ordentligt fra lakken.

  Har du brug for hjælp til at vælge netop den autoshampoo der passer til dig og din bil, så kontakt for råd og vejledning til din bilvask.

pr. side
Viser 1 - 18 af 20
Viser 1 - 18 af 20