Auto Finesse - Lather - Autoshampoo

Auto Finesse Lather Shampoo Expand

Auto Finesse Auto Finesse

Ny

Ultra koncentreret autoshampoo
PH-Neutral.
Fjerner ikke voks.
Renser effektivt lakken.
Kan fortyndes helt ned til 1:1000.
Flere lækre dufte at vælge imellem.

Flere detaljer

Flere varianter

109,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Lather

Når du skal vaske bilen er det vigtigt at vasken foregår så skånsomt som muligt. Derfor har udviklet den PH-neutrale Lather. Auto Finesse Lather er en ægte detailershampoo: med sin lækre duft af mandarin og avancerede rensemidler. Sammen med en god bilvasketeknik er det lig med et produkt der: ikke laver striber, har en stærk renseevne, let kan skylles af og giver en lækker, tyk skum. Det betyder også at Lather ikke vil påvirke voks eller lakforseglinger.

Lather er en PH-neutral autoshampoo der er udviklet til professionelt brug, men kan med stor succes bruges af entusiaster. Lathers højt koncentrerede formel giver en enestående rengøringsevne og præsterer rigtig gode resultater, den højre koncentration gør den meget økonomisk i brug. Til trods for den høje koncentration vil Lathers PH-neutrale formel ikke ødelægge bilens beskyttelse. Indeholder ingen tilsætningsstoffer eller glansfremmere, så den efterlader en fuldstændig ren finish, når først bilen er vasket og tørret.

Der bør ligge en højkvalitets autoshampoo i enhver detailers taske, både de professionelles og entusiasterne. Hvis man først lige er begyndt på detailing, så er en god bilvasketeknik noget af det første og vigtigste man skal lære. Enhver professionel detailer vil forstå dette, og kunne sige at deres favorit autoshampoo er deres mest brugte produkt. Det er fordi bilens forvandling starter ved begyndelsen, ikke efter flere timers intensiv polering, men i de første par timer hvor man bare rengør den.

Uanset hvor meget man går op i sin bil, om man er professionel eller entusiast. Auto Finesse Lather er et produkt man altid vil se frem til at bruge. De mest essentielle egenskaber i en autoshampoo er blandet i den: dens smøreevne, dens rensekræfter og dens blidhed. Det er de små ting der gør den største forskel.

Lather er perfekt til forskellige vaskemetoder. Lather er handy og kan fortyndes efter behov. Selv ufortyndet er Lather stadig PH-neutral. Dette gør Lather til en allround autoshampoo, der er perfekt til alle bilvaske. Fra bilshows til hverdagskørsel er Lather et produkt man bare er nødt til at eje.

Sådan bruger du Auto Finesse Lather

  1. Start med at skylle bilen grundt med højtryksrenseren eller vandslange.
  2. Herefter skummes bilen ind i en skumforvask som Auto Finesse Avalanche, med en skumlanse.
  3. Fyld to spande med vand, den ene til at skylle med og den anden til at vaske med.
  4. Hæld ca. 2 hættefulde autoshampoo i din vaskespand (10L) og fyld op med vand.
    Lather autoshampoo er meget koncentreret og kan fortyndes yderligere efter behov.
  5. Vask bilen fra toppen og ned med en god vaskehandske.
    Vask ét panel af gangen og skyl med en vandslange eller højtryksrenser inden at man går videre til det næste.
  6. Herefter skylles bilen grundigt med vandslangen for at fjerne alt autoshampooen og løsrevet snavs fra bilen.

Vigtig viden

For at minimere risikoen for at få kalkpletter, hvis man vasker i direkte sollys, eller på varme sommerdage, så sørg for at bilen er konstant våd.

Efter hver sektion skal ens vaskehandske en tur i skyllespanden for at fjerne snavset og forhindre at man ridser lakken.Anmeldelser

29/04/2017

Blid men effektiv

Rigtig lækker shampo at arbejde med, og giver en dejlig skum ved lige at fylde spanden op med højtryk renseren det sidste vand der skal i.. Kan varmt anbefales.

30/09/2016

Wow!

Jeg har prøvet mange forskellige autoshampoer. Men Lather, hold da op! Vi kender alle den følelse af at sæbevandet virkelig føles skrap ved huden under vask, men så virker det jo. Lather er derfor ulig alt jeg nogensinde har prøvet, dens pH neutrale Formel gør den utrolig blid både imod din hud og lakken på din bil, men der sker sku noget under vaske handsken! Helt vidunderligt produkt, jeg kommer personligt aldrig til at bruge andet i fremtiden!

Anmeld produkt

Anmeld produkt

Auto Finesse - Lather - Autoshampoo

Auto Finesse - Lather - Autoshampoo

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her