Chemical Guys Signature Series Glasrens

Chemical Guys Signature Series Glasrens Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

Klare ruder uden striber 
Unik formel der rengør uden striber
Fantastisk på stort set alle typer glas
Sikker at bruge på tonede ruder
Uden ammoniak og giftstoffer 

Flere detaljer

Flere varianter

109,00 kr

Yderligere Information

Om produktet

Chemical Guys Signature Series glasrens er den perfekte løsning til at rense glas, vinduer og spejle med, så man får et resultat uden streger. Den avancerede formel er designet til let at nedbryde skidt, støv, fedt, insekter, fingeraftryk og trafikfilm på få sekunder. Chemical Guys Signature Series glasrens er udviklet med målet om at være verdens mest avancerede glasrens. Den professionelle formel er uden ammoniak. Den avancerede formel er sikker at bruge på tonede ruder og god til både inden- og udendørs brug. Det er hurtigt og let at få renset glasset på ethvert køretøj. Signature Series Glass glasrens er også fantastisk til vinduer i husholdningen og sågar industrien. Formlen er skabt til at kunne rengøre plastikvinduer, plexiglas og navigationsskærme.

Rene ruder forbedrer udsynet i bilen og gør det mere sikkert at køre. Signature Series Glass Cleaner fjerner hurtigt skidt, insekter, mudder og trafikfilm fra ruden, så man igen kan se knivskarpt på verden. Man sprøjter simpelthen bare det let på enhver glasoverflade, hvorefter man tørrer af med et mikrofiberhåndklæde og nyder sit nyrengjorte glas. Den unikke formel virker på enhver glasoverflade. Den rengør let computerskærme, LCD-fjernsyn, vinduer i huset og selv plastikruder.

Professionel glasrens

Chemical Guys Signature Series Glass Cleaner giver prof resultater. Snavs og skidt fjernes hurtigt og let efter et par sprays med glasrensen. Den unikke formel bruger avancerede rengøringsmidler, der rengør hurtigere mens de samtidig afviser støv, ved at forhindre statisk elektricitet i at opbygge sig. Almindelige typer glasrens efterlader streger og kan skade rudens toning. Den avancerede Signature Series Glass Cleaner-formel efterlader dine bilruder uden streger og er sikker at bruge på tonede ruder og plastik.

Brugsanvisning

Klar til brug ingen fortynding

  1. Spray glasrensen på en ren microfiber klud.
  2. Tør ruden over i cirkulerende bevægelser for at fjerne skidt og fedt.
  3. Fold microfiber kluden over til en tør side og poler ruden efter.
  4. Gentag efter behovAnmeldelser

Anmeld produkt

Chemical Guys Signature Series Glasrens

Chemical Guys Signature Series Glasrens

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her