Chemical Guys Citrus Wash & Gloss autoshampoo

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss autoshampoo Expand

Chemical Guys Chemical Guys

Ny

Effektiv bilvask med Citrus Wash & Gloss autoshampoo

Premium citrusbaseret autoshampoo

Unik højglansformel der giver ekstra blikfang

100% overfladesikker

Super let vaskeoplevelse

Autoshampoo og glansforstærker i ét

Flere detaljer

Flere varianter

109,00 kr

Yderligere Information

Sådan fungerer Citrus Wash & Gloss

Citrus Wash & Gloss Car Wash shampoo bruger de fantastiske renseevner man finder i citrusfrugter sammen med en højteknologisk højglansformel der får bilens lak til at stå skinnende ren. Citrus Wash & Gloss Car Wash er favoritten hos professionelle og amatører der leder efter en autoshampoo der vasker bilen strålende ren. Citrus Wash & Gloss er en koncentreret bilshampoo med en unik højglansformel, der er designet til at få enhver farve lak til at se skinnende ny ud. Den 100% lak venlige formel nedbryder alt skidt og snavs. Den avancerede autoshampoo bruger de naturlige renseevner fra citrusfrugterne til at fjerne snavs uden at ridse. De naturlige citrusekstrakter kombineret med en højteknologisk renseformel, efterlader lakken ren og fri for enhver forurening.

Citrusfrugternes naturlige renseevner

Alle naturlige citrusekstrakter er perfekte til at fjerne genstridigt snavs fra bilen. Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er specielt designet til at fjerne det mest genstridige snavs, støv og forurening fra bilens lak, hvilket gør den ugentlige bilvask meget lettere. Citrusekstrakterne i Wash & Gloss hjælper til at løsne snavs fra overfladen, så det er lettere vaske bilen perfekt ren. De naturlige citrusekstrakter trænger dybt ned i revner og fordybninger på bilen, steder der ofte er svære at gøre rene. Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er perfekt til situationer, hvor der er behov for at fjerne store mængder snavs, mudder, trafikfilm, salt og meget mere. Lad naturen give en hjælpende hånd, med denne citrusbaserede autoshampoo.

Ekstra meget skum

Alle elsker sæbeskum og bobler! Chemical Guys Citrus Wash & Gloss har en formel der skaber fantastiske bobler og lækkert tykt skum. Chemical Guys Citrus Wash & Gloss’s bobler og skum hjælper med at formindske vaskeridser ved at omringe snavsen i boblerne, hvorefter det sikkert bliver fjernet, så bilens skinnende finish kan blive genskabt. Det ekstra tykke skum synker dybt ned i de mindste dele af bilen, hvor det sikkert og blidt fjerner skidtet, som der normalt er svært at fjerne. Den højtskummendeformel gør at vaskehandsken uden problemer vil glide let over bilens lak. 95% af vaskeridser skyldes forkerte vaskemetoder. Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er designet til at løfte skidtet fra lakken med hjælp fra innovative syntetiske ingredienser, der reducerer chancen for at beskadige lakken.

Unik højglansformel

Få bilens lak til at skinne med hver eneste vask.Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er designet til at give maksimal glans til enhver bils lak. Den unikke højglansformel dækker overfladen og skaber en skinnende overflade, der er virkelig fanger opmærksomheden. Den naturlige formel vil skabe et nyvokset look, med kun én vask om ugen! Især velegnet til gule biler hvor den gule farve bliver skarp som solen, mens sølvfarvede biler vil skinne som magi. Sort vil fremstå sort som nattehimlen, mens rød skinner som ilden. Efter kun én vask med Chemical Guys Citrus Wash & Gloss vil din måde at vaske bil på være ændret for evigt. Chemical Guys fremstiller avancerede plejeprodukter, der tager bilpleje til et nyt niveau. Vis verden hvor fantastisk din bil er, med kun en enkelt vask.

Anmeldelser

12/07/2018

Fornuftig

vældig drøj i brug og giver en rigtig fin shine.

28/08/2016

God autoshampoo!

Skummer og rengører rigtigt godt. Super velduftende og i mit tilfælde gav den ingen synlige kalkmærker, hvilket jeg nemt får med andre autoshampooer, når jeg undlader at tørre efter. Meget drøj i brug kun ca. 30 ml produkt til 20 liter vand! Kunne godt savne lidt mere "shine" derfor 4 stjerner men alt i alt et fornuftigt produkt!

Anmeld produkt

Anmeld produkt

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss autoshampoo

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss autoshampoo

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her