Tilbud %

Auto Finesse Tripple - All In One Polish

Tilbud %
Auto Finesse Tripple - All In One Polish Expand

Auto Finesse Auto Finesse

TRI500

Ny

Polish, voks, glaze og rens lakken i en arbejdsgang.

Ideel til polering i hånden, samt steder hvor det kan være svært at komme til med maskine.

Beskytter lakken i op til 1 måned og giver en flot glans.

Indhold: 500ml

Flere detaljer

-50%

59,50 kr

119,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Tripple Polish

Tripple er en såkaldt "alt i en" polish, der udover at rense lakken i dybden, fjerner oxidering, giver lakken en flot glans, og op til 1måneds beskyttelse på grund af indholdet af 1. klasses carnaubavoks. Ydermere fungerer den også som en glaze, der skjuler mindre lakskader.

Er du "nybegynder" eller ønsker ikke at investere i maskine til polering af bilen, så er Tripple det perfekte valg. Tripple fra Auto Finesse er super nem at arbejde med og giver kanon flotte resultater, selv efter kort bearbejdning.

Motorcykler kan med deres mange små "kroge" og utilgængelige områder, være sværer at polere. Her er Tripple Polish et oplagt valg, påfør lidt Tripple på en klud og poler alle kringelkrogene til de skinner.

Efter behandling og påføring anbefaler vi, for en forlænget beskyttelse og endnu flottere glans at lakken beskyttes med Auto Finesse Tough Coat lakforsegler

Sådan polerer du med Tripple Polish

Før du giver dig i kast med polering af bilen, er det vigtigt den er vasket helt ren samt fri for tjære og flyverust. Det vil give dig det bedste resultalt. Poler altid kun mindre områder af gangen, vi anbefaler et område på maks 45x45cm.

Polering i hånden

Brug en ren Microfiber Applikator eller en Handi Puck med polerpad og påfør en smule af polermidlet, svarende til en 5krone. Herefter poleres med rolige overlappende cirkel bevægelser og let tryk, indtil polermidlet begynder at blive transparent. Lad produktet tørre i nogle minutter og poler efter med en ren microfiberklud.


Polering med Dual Action polermaskine

Vi anbefaler brugen af enten en medium eller medium-fin polerpad til de fleste biler, men afhængig af lakkens hårdhed, kan valget af polerpad variere.

Påfør 2-3 dråber polermiddel på størrelse med en 5krone på polerpadden og spred det let ud på områder det skal poleres. Start maskinen på lavest mulige omdrejninger og fordel polermidlet. Herefter bearbejdes området med langsomme overlappende bevægelser med let tryk og ca. 4000rpm i hastighed på maskinen.
Når polermiddelt begynder at blive gennemsigtigt, sættes maskinen igen på den laveste hastighed og der køres let en sidste gang over området.
Til slut efterlades polermidlet til at tørre i nogle minutter og fjernes med en microfiberklud.


Vigtig viden

Poler aldrig på en varm lak eller i direkte sollys.

Opbevares utilgængeligt for børn.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Auto Finesse Tripple - All In One Polish

Auto Finesse Tripple - All In One Polish

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her