Auto Finesse - One Step Compound - Polermiddel

Auto Finesse - One Step Compound - Polermiddel Expand

Auto Finesse Auto Finesse

Ny

Fjerner ridser og giver en flot glans

One Step Compound er et "smart" polermiddel, der tager fjerner både de grove samt fine ridser og efterlader en flot finish.

Flere detaljer

Flere varianter

209,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse One Step Compound Polermiddel

Det smarte polermiddel fra Auto Finesse, er specielt udviklet til at fjerne grove som fine ridser. Polermidlet formindskes løbende som du polerer og bliver finere og finere. Så først tager den de grove ridser og formindsker, for derefter at gå igang med de små og fine. Til slut står du tilbage med en flot og blank finish.

One Step Compound er specielt udviklet til brug med Dual Action (DA) polermaskine, hvor du opnår det flotteste resultat.

Sådan gør du

Først og fremmest skal bilen være vasket, affedtet og lakken renset helt i bund. Så undgår man at f.eks. flyverust mm. bliver trukket løs og med rundt på lakken.

Start med at ryste flasken grundigt, det er meget vigtigt, så polermidlet bliver blandet godt rundt i flasken. Ryst gerne endnu en gang, så du er helt sikker, 2-3 min er ideelt.

Påfør ca 2-3 dråber polermiddel(ca ærte størrelse) på skum-polérpuden af gangen.

Bearbejd nu polermidlet på lakken med polermaskinen, poler ikke mere end et område på ca 45x45cm af gangen, indtil polermidlet begynder at blive transparent.

Fjern polermidlet med en god microfiberklud og inspicer dit arbejde. Gentag om nødvendigt processen.

Slut af med en lækker voks eller lakforsegler.Vigtig viden

Sørg altid for at din lak kan tåle at blive poleret. Det gøres ved en visuel inspektion for skader, tyndslidt lak, og løse lakstykker. Laktykkelse måles med en lagtykkelsesmåler, kontakt os gerne for bestilling af en sådan. Oftest er det også muligt at køre forbi den lokale autolakør og høre om man kan få målt sin lak. Det er en god ide, da man så har en ide om hvor vidt det er en god ide at polere. Oftest er der dog masser af lak, men vi anbefaler man får den målt for en sikkerhedsskyld.

Må ikke påføres varm lak og i direkte sol.

Anmeldelser

Anmeld produkt

Auto Finesse - One Step Compound - Polermiddel

Auto Finesse - One Step Compound - Polermiddel

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Modtag gode nyheder og tilbud
Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her