Tilbud %

Auto Finesse Claybar - Fin

Tilbud %
Auto Finesse Claybar - Fin Expand

Auto Finesse Auto Finesse

CB200

Ny

Rens lakken helt i bund.

En claybar er uundværligt i din bilplejetaske, den fjerner nemt overfladeforureninger fra lakken, som feks. pletter af flyverust, tjære og andet nedfald.

Efterlader lakken helt glat og klar til eventuel efterbehandling som polering eller beskyttelse med lakforsegler eller voks.

Indhold: 200gram

Flere detaljer

-50%

69,50 kr

139,00 kr

Yderligere Information

Om Auto Finesse Claybar

Claybaren er lavet af høj kvalitets kaolin, der med sine specielle egenskaber gør den meget effektiv men samtidig også mere skånsom mod lakken end traditionelle polymer claybars. Claybaren fjerner effektivt organiske såvel som in organiske kontamineringer som harpiks, kalkpletter, insekt rester samt overspray af lak fra maleren og meget mere.


En god tommelfingerregel er at bilen gerne skal have en tur med claybaren ca. 2 gange om året. Dog anbefaler vi altid at man renser lakken med claybar inden påføring af voks eller lakforsegler. Det sikrer længst mulig holdbarhed af din beskyttelse og giver det flotteste resultat.

Når du bruger claybaren skal du altid sørge for rigelig smørelse på lakken, så du undgår at skade lakken.

Vi anbefaler Auto Finesse Glide, der er specielt lavet til formålet og samtidig sørger for at din claybar holder længere. 

Vigtig viden

Brug aldrig sæbevand eller andre kemikaler med claybaren, du risikerer den ødelægges eller ikke bevarer sin effektivitet.

Tabes et stykke clay, bør det ikke genbruges da det er umuligt at fjerne snavset fra den. Du risikerer at ridse bilen hvis der feks. er en lille sten i clayen.

Anmeldelser

31/10/2017

Rigtig god clay

God størrelse, så man virkelig føler man får noget for pengene. Clayen virker som den skal og er dejlig blød, så nem at arbejde med. Thumbs up herfra.

28/08/2016

Rigtig god claybar!

God kvalitet, tilpas blødt og derfor rigtig nemt at forme i din foretrukne størrelse. Plastikæsken det kommer i sikrer god opbevaring, uden det klistrer sig fast deri!
Større end mange andre clay på markedet.
Brug det i kombination med Auto Finesse Glide og du er godt kørende!

Anmeld produkt

Anmeld produkt

Auto Finesse Claybar - Fin

Auto Finesse Claybar - Fin

Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her